Uitstekende keuze voor bedrijven en studenten!
HULP NODIG?
(0486) 460059

OVER ONS

Studeer je en wil je graag een wasmachine huren? Bij Witgoedhuren.nl ben je aan het juiste adres! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van witgoed. Je kunt bij ons voor een vast bedrag per maand een splinternieuwe wasmachine huren. Ook voor ander witgoed zoals een wasdroger, vaatwasser of koelkast kun je bij Witgoedhuren.nl terecht. 

Witgoedhuren is ideaal als je op kamers woont of met meerdere mensen een huis deelt. Je hebt bij ons geen last van hoge aanschafprijzen en hoeft je niet druk te maken over onvoorziene kosten. De kosten voor reparaties of onderhoud aan het gehuurde witgoed zijn altijd voor rekening van Witgoedhuren.nl

GRATIS BEZORGEN

Witgoedhuren.nl bezorgt jouw wasmachine gratis binnen 24 uur. Ben je overdag niet thuis? Geen probleem, Witgoedhuren.nl kan de apparatuur leveren in de avonduren tot 22.00 uur. Het apparaat wordt op de begane grond of verdieping geplaatst. Onze ervaren medewerkers sluiten het apparatuur aan en als je wil nemen ze je oude apparatuur gratis mee!

EXTRA KORTING

Als je meerdere apparaten huurt kan je korting nog verder oplopen. Studeren is al duur genoeg dus wat extra korting is altijd fijn. Maak gebruik van onze ‘’budget-extra’’, het is een korting bij het huren van 3 apparaten tegelijk.

Alle voordelen van witgoedhuren.nl op een rij:

  • Gratis bezorging binnen 24 uur, ook in de avonduren
  • Na 1 jaar, maandelijks opzegbaar
  • Gratis afvoer van je oude witgoedproducten
  • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie
  • Extra korting bij huur van meerdere apparaten
  • Telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur

Mocht je vragen hebben of graag witgoed willen huren? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!