Uitstekende keuze voor bedrijven en studenten!
HULP NODIG?
(0486) 460059

Droger huren

Een droger huren doet u makkelijk en snel bij Witgoedhuren.nl. Wij bieden diverse drogers van het topmerk Zanussi. Onze monteurs helpen graag bij het installeren van de droger. Het is van belang om de luchtafvoer van waterdamp naar buiten af te voeren via een muur- of dakdoorvoerrooster. Tevens kijken wij waar de droger geplaatst wordt, dit dient namelijk maximaal 1.5 meter van een opening te zijn. U bent bij Witgoedhuren.nl gewaarborgd van top kwaliteit producten tegen een laag maandtarief. Bent u bijvoorbeeld student en zit u niet te wachten op de aanschaf van een duur witgoedproduct? Neem contact met ons op en huur uw droger voor een goedkoop maandelijks bedrag. Naast het goedkope tarief biedt Witgoedhuren.nl onderstaande voordelen:

  • Gratis bezorging binnen 24 uur door heel Nederland;
  • Gratis afvoer oude witgoedproducten;
  • Geen extra kosten voor onderhoud en./of reparatie;
  • Extra korting bij het huren van meerdere huishoudelijke apparaten.

Een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt uw witgoed!

Behalve drogers verhuren wij nog meer huishoudelijke apparaten. U kunt bij ons terecht voor het huren van:


Heeft u interesse in het huren van zowel een koelkast als een droger? Of misschien een andere combinatie? Maak gebruik van de kortingen die wij doorvoeren bij het huren van meerdere apparaten. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee en de tijd die u op zoek bent naar andere apparaten!

Huur goedkoper met Witgoedhuren.nl

Neem contact met ons op via (0486) 46 00 59 of stuur een mail naar info@witgoedhuren.nl. Huren zonder zorgen, dat maakt Witgoedhuren.nl mogelijk. Ideaal wanneer u de aanschaf van een duur apparaat niet kan bekostigen, maar toch de beschikking wilt over de beste apparaten!

Apparatuur wordt gratis bij je thuis afgeleverd en geïnstalleerd.
Alles is in de huurprijs inbegrepen!