Uitstekende keuze voor bedrijven en studenten!
HULP NODIG?
(0486) 460059

Fornuis huren

Fornuis huren

Een fornuis huren doet u gemakkelijk en snel bij Witgoedhuren.nl. Dit is ideaal voor studenten op kamers, die goedkoop de beschikking willen hebben over huishoudelijke apparaten. Of voor andere mensen die liever niet een fornuis willen kopen door de hoge aanschafwaarde van het apparaat. Het leasen of huren van een fornuis is voor u dan dé ideale oplossing.

Met Witgoedhuren.nl treft u een partner die u uitstekend in deze behoefte kan voorzien. Bekijk de diverse modellen op onze website en maak gebruik van mooie kortingen. In combinatie met het huren van twee andere huishoudelijke apparaten verkrijgt u een leuke korting. 'Budget-extra' noemen we dit. Wel zo voordelig en aantrekkelijk voor u als student!

Huren van al uw witgoedproducten!

Zoals gezegd biedt Witgoedhuren.nl 'budget-extra' aan voor klanten. Met meerdere apparaten wordt uw korting verhoogd. Naast het huren van een fornuis kunt u ook bij ons terecht voor andere huishoudelijke apparaten. U kunt dan denken aan een wasmachine, vaatwasser, droger en koel/vries combinatie. Huur daarom uw apparatuur bij ons voor een relatief laag bedrag per maand.

Met ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van witgoed zijn wij dé ideale partner. Wij bezorgen uw bestelling binnen 24 uur door heel Nederland en denken met u mee bij onderhoud. Onvoorziene kosten worden door ons voor de rekening genomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor reparaties of onderhoud aan uw witgoed. Behalve het gemak biedt het huren bij Witgoedhuren.nl nog meer voordelen. De volgende voordelen bieden wij:

  • Gratis afvoer oude witgoedproducten;
  • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar.

Gasfornuis met oven huren?

Via het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om ons telefonisch te contacteren. Onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Witgoedhuren maakt huren makkelijk. Aarzel niet langer en huur uw fornuis bij ons voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Apparatuur wordt gratis bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.
Alles is in de huurprijs inbegrepen!

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

  1. gasfornuis

    gasfornuis

    korte omschrijving Meer info
    € 15,00

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst