Koelkast huren

Koelkast huren

Wij horen u al denken: hoe kan ik het beste aan een koelkast komen, zonder dat ik een hoge aanschafprijs kwijt ben? Een koelkast huren bij Witgoedhuren biedt hiervoor de juiste oplossing! Stel, u bent als student net uit huis, dan wilt u liever niet meteen een dure koelkast inkopen. Of zit u in de tussenfase van een huurhuis naar koophuis? Al met al zijn dit situaties waarin u het beste een koelkast kunt huren. Zo bent u maandelijks een laag bedrag kwijt, waarbij u geen hoge aanschafprijs heeft hoeven te betalen.

Voordelen koelkast huren

Witgoedhuren heeft verschillende soorten koelkasten op voorraad staan. Indien u weinig ruimte ter beschikking heeft, of weinig ruimte ervoor wilt vrijmaken, raden wij een koelvriescombinatie aan. Een koelvriescombinatie wil zeggen dat u een koelkast en vriezer ineen hebt. Met andere woorden slaat u spreekwoordelijk twee vliegen in één klap. Maar welke voordelen neemt Witgoedhuren nou met zich mee? Deze zetten wij graag voor u op een rijtje:

  • Gratis bezorging. Dit geldt niet alleen voor de ochtend of middag, maar ook voor in de avonduren. In combinatie met het feit dat dit binnen 24 uur plaatsvindt, maakt dit een ideaal voordeel;
  • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar. Uitermate geschikt voor de student die maar een x aantal jaar op kamers gaat. U kunt daarna het huurcontract zeer gemakkelijk opzeggen;
  • Geen extra kosten aan onderhoud of reparaties. Wanneer een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed hebt verzorgd, dan zullen wij de reparatie niet in kosten brengen.

Witgoedhuren beschikt daarnaast over vele andere voordelen. Wij zeggen: laat u verrassen door ons. Een koelkast huren brengt zoveel gemak en eenvoud met zich mee. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden en wij zullen de koelkast gratis komen plaatsen en aansluiten. Huren zonder verdere zorgen!

fornuis View