Uitstekende keuze voor bedrijven en studenten!
HULP NODIG?
(0486) 460059

Oven huren

Oven huren

Wilt u een oven huren? Thuiskomen na een lange (werk)dag is zwaar. Als u ook nog eens uitgebreid moet koken, dan zakt de moed in uw schoenen. Witgoedhuren.nl heeft dé perfecte oplossing voor u: een oven huren. Met een goede oven heeft u het gemak van lekker eten, terwijl u niet uren in de keuken hoeft te staan voor een maaltijd. Bij Witgoedhuren.nl kunnen wij u verschillende apparaten aanbieden om een fatsoenlijke maaltijd klaar te maken. Zo hebben wij ook een fornuis met oven ineen. De ideale combinatie voor het koken.

Wij staan 24/7 paraat met monteurs

Wij beschikken over ervaren monteurs die atijd voor u klaar staan. Het kan namelijk voorkomen dat er een storing ontstaat. Door onze 24/7 regeling lossen wij het ongemak voor u op. Omdat dit onze verantwoording is, zult u niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Dit is de extra service die wij graag aanbieden aan onze klanten. Witgoedhuren.nl staat graag voor haar klanten klaar en dit laten wij graag merken!

Huur uw witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl!

Witgoedhuren.nl verhuurt een compleet aanbod aan witgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor:


Al het belangrijke huishoudelijke apparatuur wordt bij ons verhuurd. Bij het huren van minimaal 3 apparaten treedt onze 'budget-extra' in werking. Dit betekent extra korting bij het huren van minimaal 3 apparaten tegelijkertijd!

Direct uw oven leasen

Kijk gerust eens rond op de website en laat u zich verrassen door het uitgebreide assortiment van Witgoedhuren.nl. Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een oven of een ander apparaat, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Dit doet u door ons een belletje te geven, of het contactformulier in te vullen. Bij invulling van het contactformulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zo kunt u binnen 24 uur gebruik maken van een gloednieuwe oven van het merk Bosch, Zanussi of Siemens!

Apparatuur wordt gratis bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.
Alles is in de huurprijs inbegrepen!

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

  • gasfornuis

    gasfornuis

    korte omschrijving
    € 15,00
    p/m

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst